Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Στρατιώτες σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό - Η απάντηση του ΓΕΣ

Ομάδα νεοσύλλεκτων στρατιωτών σε κέντρο εκπαιδεύσεως του ελληνικού στρατού να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δήμος Ιλίου δημιουργεί δύο δημοτικά πάρκα σκύλων

Τα δημοτικά πάρκα σκύλων είναι ιδανικοί χώροι για τους τετράποδους φίλους, περιφραγμένοι και ασφαλείς, μέσα στους οποίους θα καλύπτουν την ανάγκη για εκτόνωση, άσκηση και κοινωνικοποίηση, χωρίς να παρεμποδίζουν ή να παρεμποδίζονται.

Ορίστηκε ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Τον πρόεδρο και τα εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων), όρισε το εποπτικό συμβούλιο του Ταμείου.

Τι έγινε βρε παιδιά; Εγκατάλειψη βρέφους στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου και γέννησε χθες τα ξημερώματα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όμως εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά, μόλις της ζητήθηκαν όλα τα στοιχεία για να καταγραφούν.

ΔΕΗ – Αφορολόγητο: Πως θα πληρώσετε το λογαριασμό

Για να “γράψει” στην εφορία η πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ και να “μετρήσει” έτσι η πληρωμή για το χτίσιμο του αφορολόγητου για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες οι πολίτες πρέπει να πληρώσουν με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αντετοκούνμπο: Έγραψε ιστορία ο Γιάνναρος! Βασικός στο All Star Game του NBA

Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στη βασική πεντάδα του All Star Game του NBA - O "Greek Freak" έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας στην ιστορία που θα αγωνιστεί στη μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.