Παραδημοτικά


Ίδρυση και Λειτουργία  Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης- Συζήτηση μετά από 11 χρόνια.

Βλέποντας τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης στις 19-1-2017, μου κίνησε την περιέργεια το ένατο θέμα : Ίδρυση και Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης.

Δήλωση κ. Κουρή για πρόταση κ. Παρρά

Αφορμή παίρνοντας από την «πρόταση» του Δημήτρη Παρρά, σε blogs & sites της πόλης μας, που αφορά την κοινή κοπή πίτας των τριών δημοτικών συνδυασμών της κεντροδεξιάς στην πόλη μας, θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μας καταθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα.

Δυόροφη (υπόγεια) ή Ισόγεια (υπόγεια) η Σήραγγα της Ηλιούπολης;

...η νέα μελέτη προτείνει δυόροφη υπόγεια σήραγγα στην οποία δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων βαρέως τύπου (νταλίκες, φορτηγά κ.λπ.) και τα οποία θα συνεχίσουν να διέρχονται από την Ηλιούπολη...

Το Δημόσιο ή το Ιδιωτικό σύστημα Υγείας ευθύνεται για το πρόβλημα Υγείας του Θανάση Πλεύρη;

Ο Θανάσης Πλεύρης, μας είναι γνωστός ως ένας δημόσιος άνδρας που κάνει χρήση του δικαιώματος του Πολίτη προβάλλοντας τις απόψεις του με τις οποίες κάποιοι από εμάς διαφωνούν πλήρως.

182 αυτοδιοικητικοί παράγοντες ενάντια στην «Ελληνογερμανική Συνέλευση». Ούτε ένας Ηλιουπολίτης...

Στο κείμενο τους αναφέρουν: «Δεν πρέπει επιτρέψουμε η Τοπική και η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να μετατραπούν σε όχημα προώθησης και επιβολής των γερμανικών γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, για να μην γίνει η χώρα μας ένα μεταμοντέρνο προτεκτοράτο στην Ευρώπη.

Η πιο παράξενη εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Μας το διηγήθηκαν και δεν το πιστεύαμε. Η εκλογή του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε στα «μουγγά». Ακόμα δεν το πιστεύουμε και περιμένουμε να διαψευστούμε από τα πρακτικά που θα δημοσιευτούν κάποτε.

Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κ.Σταύρου Θεοδωράκη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης!

Πραγματοποιήθηκε με μια ημέρα καθυστέρηση, την Τετάρτη 26 Οκτώβρη, η προγραμματισμένη για την Τρίτη 25 Οκτώβρη επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Δήμο Ηλιούπολης

Ποια παράταξη της αντιπολίτευσης υπερψήφισε τον Νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;

Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 18 Οκτώβρη 2016 έγινε η εκλογή του Νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης. Νέος πρόεδρος είναι ο κ. Ηλίας Πανταζόπουλος διαδεχόμενος τον παραιτηθέντα και ταυτόχρονα ανεξαρτητοποιηθέντα κ. Κώστα Σεφτελή.