Τοπικά


Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων ''Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ'': Είσοδος της Ιεράς εικόνας στη Λευκαδίτικη Στέγη

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του Συλλόγου μας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κάτω Ηλιούπολης, με αφορμή την είσοδο στη Λευκαδίτικη Στέγη του πιστού αντιγράφου της Ιεράς εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης, η οποία αγιογραφήθηκε στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδας.

Διπλό Δημοτικό Συμβούλιο την 26η Οκτωβρίου 2017 - Δήμος Ηλιούπολης

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 26 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη, στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114)

Neue Schule Athen - ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ ΓΙΑ 3Η ΧΡΟΝΙΑ-OCTOBERFEST

Το Neue Schule Athen, το ελληνογερμανικό σχολείο της Ηλιούπολης, οργανώνει για 3η χρονιά τη δική του Γιορτή Μπύρας (Οktoberfest) το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, 11:00 - 18:00, στην αυλή του Σχολείου του (Νεάρχου 52 - 54, Ηλιούπολη).

Όλοι στην Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Εφορία Ηλιούπολης

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 στις 10:οο πμ - Η Λαϊκή Επιτροπή της Ηλιούπολης, απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα την πολιτική αρπαγής των σπιτιών και των καταθέσεων των εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών

Μικροί και μεγάλοι «χόρτασαν» παιχνίδι στην «Πάρκο...κατάσταση»

Iδιαίτερα πετυχημένη ήταν η πρώτη πιλοτική συνάντηση της «Πάρκο…κατάστασης» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ναυαρίνου.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Προσωρινά αρνητική ήταν η απάντηση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του ΜΕΤΡΟ στο αίτημα της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης για την πύκνωση των δρομολογίων