Τοπικά


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ - ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δήμο Λαυρεωτικής, συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Κερατέας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (για συμβασιούχους)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης δηλώνει την αντίθεσή του στην απόλυση των εργαζομένων στους δήμους, που υπηρετούν σε νευραλγικούς τομείς με συμβάσεις, οι οποίες έχουν ανανεωθεί.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης των υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης, ανακαινίστηκε πλήρως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που βρίσκεται στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Απορριμματοφόρα ξανά την Τετάρτη στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συνιστά στους κατοίκους να μην βγάλουν τα σκουπίδια την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουνίου λόγω των κινητοποιήσεων (καταλήψεις αμαξοστασίων και Απεργία) του Συνδικάτου Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής.

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ

Αύριο Κυριακή στις 10 πμ καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων και τις επιτροπές αγώνα των συμβασιούχων της Αττικής σε ανοιχτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στα γραφεία του, Χρυσάφη 10 Ηλιούπολη