Όμοροι Δήμοι


Η Αθηναϊκή Ριβιέρα γίνεται πραγματικότητα – Αναβίωση των θρυλικών «Αστεριών»

Σήμερα με τις επενδύσεις στα Αστέρια Γλυφάδας, μαζί με το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης διεθνώς που είναι η αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού...,

Δήμος Αγ. Δημητρίου: ''Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη 2017''

Ένας μήνας εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, θεάτρου σκιών και κινηματογραφικών προβολών, από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, που θα βοηθήσει στην υποδοχή του φθινοπώρου… όπως του αξίζει!

Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού: Από το Σ.Ο.Α. στο απόλυτο Σ.Ο.Κ. (Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ)

''Σχέδιο Ολοκληρωτικής Καταστροφής, όχι μόνο για τους όμορους δήμους αλλά για ολόκληρη την Αττική'' και ''τερατούργημα που δεν χωράει στην περιοχή μας, δεν έχει θέση στην Αττική''.

Συνελήφθη «βιοθεραπευτής» στην Δάφνη,  που έδινε αφέψημα με ναρκωτικά στους πελάτες του.

Ένας 66χρονος Πολωνός, ο οποίος εμφανιζόταν ως «βιοθεραπευτής» συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Δάφνη, για εισαγωγή και κατοχή της ναρκωτικής ουσίας DMT, (psychotria viridis, ή διμεθυλοθρυπταμίνη) που κατάσχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Μαρίνα Ζέας: Κλέφτης σκαφών έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τον έλεγχο του λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για αντίσταση, απείθεια, απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Σήμερα ο πρώην προπονητής της Αργυρούπολης στην κολύμβηση, Βαγγέλης Κοζομπόλης, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, για την απόφασή του να αποχωρήσει, και ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Συνοπτικές θέσεις και απόψεις  σχετικά με το «Σχεδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης» στο Ελληνικό *

Eπιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό - Παρέμβαση στη Συνεδρίαση του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης της 2/8/2017 στα πλαίσια της "διαβούλευσης" για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α) στο Ελληνικό.