Όμοροι Δήμοι


Γιατί στη Γλυφάδα δεν θα ξαναπούν οι οδηγοί «έχει κίνηση, έπεσα πίσω από σκουπιδιάρικο» -Πρωτοποριακή εφαρμογή.

Μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή εγκαινιάζει ο δήμος Γλυφάδας, που επιτρέπει την παρακολούθηση της κίνησης των απορριμματοφόρων του δήμου από όλους, σε πραγματικό χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο!

Χειροπέδες σε συμμορία ανηλίκων ληστών -Χτυπούσαν σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στις περιοχές αυτές, πέντε ανήλικοι, μέλη της σπείρας, εκ των οποίων οι τρεις είναι Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 17 ετών.

Ενημερωτική εκδήλωση για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας - Δήμος Αγ. Δημητρίου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου και ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής του Γραφείου Αττικής της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εσπερίδα

Άγρια καταδίωξη στο Ελληνικό των ... Ντιουκς - Καρδιοχτύπια για την ευχή ενός παιδιού

Σκηνικό Χάζαρντ, βγαλμένο από την πολυαγαπημένη σειρά των Ντιουκς που προβλήθηκα από το 1979 έως το 1985 θύμιζε χθες η πίστα του πρώην ανατολικού αεροδρομίου το οποίο όργωσε ένα αυθεντικό αντίγραφο αντίγραφο του στρατηγού Λι.

Δήμος Αγ. Δημητρίου - Ημέρα κατά του ρατσισμού: Προβολή Ντοκιμαντέρ

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού στις 21 Μαρτίου, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Δημητρίου, το Σωματείο Εργαζομένων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ του Δήμου Αγ. Δημητρίου, διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου (Στρογγυλό) - Παπάγου και Καλλιθέας.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ιδρυτικό μέλος στο ''Δίκτυο Πόλεων - Βιώσιμη Πόλη''.

Με επίκεντρο τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ιδρύθηκε το "Δίκτυο Πόλεων - Βιώσιμη Πόλη", με σκοπό την εξασφάλιση κοινής χρηματοδότησης από μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Βραβείο Γαλλοφωνίας για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου.

Η εργασία των μαθητών του τμήματος Ε2 του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των Γαλλικών του σχολείου μας, κυρίας Αναστασίας Λημναίου, κέρδισε ένα από τα βραβεία στον διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2017 που διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας

Μεσαίωνας σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο της Αθήνας με εξωτερικές τουαλέτες  (4ο Δημοτικό σχολείο Βύρωνα)

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει στη δεκαετία του '50 μια και το σχολείο διαθέτει... υπερσύγχρονες τουαλέτες και μάλιστα... εξωτερικού τύπου αφού αυτές βρίσκονται εκτός σχολείου.

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Ποσειδώνος

Τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν, απολογήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και Εισαγγελέα και μετέπειτα αφέθησαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφανίσεως μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.