Το «Ηλιούπολη για Όλους» σε σχετική του παρέμβαση την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, δημοσιοποίησε μια άποψη του για την Κοινή Συνεδρίαση του Διαδημοτικού Συμβουλίου των Δήμων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου την Πέμπτη 31.3.2016 (Το κείμενο μας εδώ με τίτλο: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ Δεν Μπορεί Να Παρευρεθεί Στο Διαδημοτικό Συμβούλιο. Μπορεί Όμως Το Διαδημοτικό Να Πάει Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ! )

Με λύπη μας διαβάσαμε στην απαντητική επιστολή του Δήμου όπως αυτή διατυπώνεται από το γραφείο τύπου του Δήμου πως «τώρα αρχίζει ο  αγώνας……» .

Η δήλωση είναι πράγματι «αφοπλιστική»!!!


Επειδή θεωρούμε το θέμα ιδιαίτερα λεπτό δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας παρά πέρα σχολιασμό και περιοριζόμαστε στη απλή δημοσίευση της επιστολής του Γραφείου Τύπου του Δήμου.


Από τη Συντακτική ομάδα του Ηλιούπολη για Όλους

29.3.2016


Ακολουθεί η επιστολή του Γραφείου Τύπου

Δήμος Ηλιούπολης

Ημερομηνία 28/3/2016


Προς τη Σύνταξη του Ηλιούπολη για Όλους


Αγαπητοί κύριοι,
Σε σχέση με το δημοσίευμά σας (http://www.ilioupoligiaolous.gr/article.php?id=10748) πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα οριστικά παραχωρητήρια των δημοσίων κτημάτων στον Δήμο Ηλιούπολης.

Το Εφετείο δικαίωσε το Ελληνικό Δημόσιο σε σχέση με τους καταπατητές.

Τώρα αρχίζει ο αγώνας για τα οριστικά παραχωρητήρια.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
 

Προβλήθηκε 1052 φορές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2024-2025. Αιτήσεις έως 23 Ιουνίου 2024

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση του ιστότοπου