Στο Διαδημοτικό Συμβούλιο της 31ης Μαρτίου για την Δικαίωση του Δημοσίου και την οριστική αποπομπή των καταπατητών Νάστων από τα Δημοτικά Ακίνητα, μια αποστροφή στο λόγο του Πρώην Δημάρχου Θόδωρου Γεωργάκη σχολιάστηκε ως περιττή και άκαιρος.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργάκης επεσήμανε την ανάγκη αλληλοσεβασμού των Αυτοδιοικητικών Στελεχών η οποία δεν πρέπει να τίθεται σε αμφισβήτηση για εξυπηρέτηση πρόσκαιρων προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων!

Ως παράδειγμα ανέφερε στιχομυθία του με τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή κατά την παράδοση παραλαβή του Δημαρχιακού αξιώματος το 1991.

Αναφέρθηκε λοιπόν στην επισήμανση, εκ μέρους του Δημήτρη Κιντή, της ανάγκης να μην χρησιμοποιηθούν εκ μέρους του νέου και νεαρού τότε Δημάρχου οι τυχόν υπάρχουσες παρατυπίες της Διοίκησης Δημήτρη Κιντή για εμπλοκή της Δικαιοσύνης και την πολιτική αξιοποίηση των τυχόν παρατυπιών.

Άλλωστε, όπως επεσήμανε ο κ. Γεωργάκης, ποιός Δήμαρχος δεν προέβη σε παρατυπίες για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Αυτοδιοίκησης, των Δημοτών και της Πόλης!

Η αναφορά δεν έκανε καλή εντύπωση όταν μάλιστα αναφερότανε στον Δημήτρη Κιντή και το ολιγότερο , εκτιμήθηκε ως άκαιρη.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14ης Απριλίου και η παραπομπή της υπόθεσης ΕΥΩΝΥΜΟΣ στον Εισαγγελέα αποκαλύπτουν πως ο Θόδωρος Γεωργάκης, με τη συγκεκριμένη αναφορά , είχε υπόψη του τις προειλημμένες αποφάσεις, της υπό τον κ. Βαλασόπουλο, διάδοχης του Παράταξης, να παραπέμψει στον Εισαγγελέα τη Διοίκηση Αναγνώστου για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ.

Εκ των υστέρων εκτιμάται πως ο π. Δήμαρχος Θόδωρος Γεωργάκης προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα να κρατηθεί η Πολιτική Ζωή της Ηλιούπολης μακριά από τους Εισαγγελικούς προθαλάμους.

Το μήνυμα δεν ελήφθη ή και αν ελήφθη αγνοήθηκε στο βωμό των ιδιοτελών προσωπικών επιδιώξεων!

 

 

Από τη σύνταξη του Ηλιούπολη για Όλους

20. 4. 2016
 

Προβλήθηκε 892 φορές