Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα σε επιχειρηματία στον Άλιμο, ανοίγοντας πυρ κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε, πριν τραπούν σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι νεκρός. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης έχει αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση περαστικών.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ) και είναι πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.


πηγή zougla.gr 

Προβλήθηκε 1507 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.