Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη χρονιά ο παραδοσιακός πλέον γύρος της πόλης.

Η συμμετοχή, όπως και κάθε χρονιά, ήταν μεγάλη, ενώ στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές αλλά και απλοί αθλούμενοι, για τους οποίους η συμμετοχή και μόνο θεωρείται επιτυχία. Η παραδοσιακή διαδρομή των 7,5 χιλιομέτρων καλύφθηκε από τους περισσότερους συμμετέχοντες και στην ολοκλήρωσή της κάθε Νεοσμυρνιώτης που τερμάτισε έλαβε αναμνηστικό μετάλλιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά υπό την αιγίδα του δήμου Νέας Σμύρνης και συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου και το Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr,  (δείτε εδώ) που κάλυψε με βίντεο και ρεπορτάζ την εκδήλωση, μίλησε η Ιωάννα Καρυοφύλλη, εντεταλμένη του δήμου για τα θέματα αθλητισμού, η οποία αναφέρθηκε στη φετινή επιτυχία του γύρου της πόλης και ενημέρωσε για τις επερχόμενες δραστηριότητες του τμήματός της.

Από τους ΣΑΦΑΝΣ, ο Βασίλης Πνευματικός, πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε για το αθλητικό γεγονός, την οργάνωση, τις συμμετοχές και τους αναμενόμενους χρόνους των συμμετεχόντων.
 

Προβλήθηκε 953 φορές