Ο Ανδρέας Λοβέρδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για τη νίκη των ερυθρόλευκων στην έδρα του Παναθηναϊκού και το 1-1 στη σειρά των τελικών στο μπάσκετ το βράδυ της Κυριακής.

Είναι περιττό να σημειωθεί ότι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σημειώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής όπου σε εξέλιξη ήταν η συζήτηση των 7.500 του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε τελικά λίγες ώρες αργότερα. Τι κι αν ψηφίστηκαν τα νέα μέτρα; Τι είναι πιο σημαντικό;

Η νίκη του θρύλου στο ΟΑΚΑ με τρίποντο Σπανούλη στην εκπνοή του χρόνου ή ότι από την 1η Ιουνίου εκατομμύρια φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αυξήσεις που θα δουν οι πολίτες στην πλειονότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών εξαιτίας της αύξησης του ΦΠΑ από το 23% στο 24%;  

 

Huffpost. gr

Προβλήθηκε 843 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.