Τελεσίγραφο λίγων ημερών, και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουνίου δίνει η εφορία στους μεγάλους οφειλέτες προκειμένου να πληρώσουν. Θα τους αποστείλει ηλεκτρονικά… ραβασάκια που θα τους ζητά να πληρώσουν ή να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους αλλιώς θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.

Ήδη, από το βράδυ της Δευτέρας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ξεκίνησε την αποστολή -μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- ειδοποιητηρίων σε όσους έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ. Με τα ειδοποιητήρια αυτά, τους καλεί να ρυθμίσουν τα χρέη τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΦΜ, το ονοματεπώνυμο αλλά και το συνολικό ποσό της οφειλής θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του Taxisnet.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας της 27ης Ιουνίου, η ΓΓΔΕ θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Taxis ολόκληρο τον κατάλογο με τους ΑΦΜ, τα ονοματεπώνυμα, τις οφειλές αλλά και τις προσαυξήσεις. 

Προβλήθηκε 1514 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.