Ηλιοφάνεια και ζέστη, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 34 βαθμούς κελσίου, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Ωστόσο, στην Κεντρική Μακεδονία, αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες.


Αναλυτικότερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από:

22 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,

27 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα,

25 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα,

25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη,

25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες και βροχές ή τοπικές καταιγίδες τις βραδινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία, όπως αναφέρει το meteo.gr θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ. 

www.cnn.gr

Προβλήθηκε 948 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.