ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ
1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

1η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

1η ΘΕΣΗ ΜΕ 3 ΧΡΥΣΑ - 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΘΕΣΗ ΜΕ 3 ΧΡΥΣΑ - 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ

1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ 2η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ 10 ΧΡΥΣΑ 6 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ

Ήταν το καλύτερο κλείσιμο μίας καταπληκτικής χρονιάς, μετά την 1η θέση των Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών, την 1η θέση στο Πανελλήνιο Νέων, την 1η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους τους αθλητές μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια, που συμμετείχαν και ανέβασαν το σύλλογο στην 1η θέση στη γενική κατάταξη στο κύπελλο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ στις 24-26 Ιουνίου.

Είμαστε δίπλα κυρίως σε αυτούς που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Στις 10-12 Ιουνίου ο σύλλογος συμμετείχε στο Διεθνές G1 πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, στο οποίο, οι αθλητές του συλλόγου παρά το υψηλό επίπεδο, μετά από καταπληκτικούς αγώνες κατέκτησαν συνολικά 2 Χρυσά – 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, καθώς το ότι συμμετέχουν σε αγώνες αυτού του επιπέδου, μας κάνει περήφανους!

Θα πρέπει να αναφερθούμε φυσικά και στο Πανευρωπαϊκό Νέων το οποίο θα διεξαχθεί στην Τσετσενία τον Ιούλιο.

Με την Εθνική ομάδα συμμετέχουν 5 αθλητές του συλλόγου μας!

Αυτό μας κάνει πολύ περήφανους, καθώς δεν υπάρχει σύλλογος στην Ελλάδα, που να αντιπροσωπεύουν τη χώρα του τόσοι αθλητές του!

Να θυμίσουμε φυσικά πως με την Εθνική, ως Ομοσπονδιακός προπονητής συμμετέχει και ο προπονητής του συλλόγου μας Ζηνέλη Θεόδωρος.

Καλή επιτυχία σε όλη την Εθνική.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

Οι επιτυχίες μας αυτές είναι το αποτέλεσμα σκληρών προσπαθειών, προπονήσεων, της ομοψυχίας του συλλόγου, γιατί είμαστε όλοι ένας,

Ο ΑΙΑΝΤΑΣ, η μεγάλη οικογένεια του TAEKWONDO.

www.aiantas.gr
 

Προβλήθηκε 2039 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.