Την Τρίτη αναμένονται όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Ήπειρο αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα. Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου. 

http://www.antenna.gr/

Προβλήθηκε 839 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.