Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και πιθανόν στα κεντρικά Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανόν στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην ‘Ήπειρο και τα νησιά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά, καθώς και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

http://www.antenna.gr/

Προβλήθηκε 977 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας