Mε λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα από μητέρα του σχολείου μας ότι αναδημοσιεύσατε μία ανάρτηση (η ανάρτηση μας εδώ) που είχε κάνει η ιστοσελίδα alfavita, που με τη σειρά της είχε δημοσιεύσει μία ανάρτηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ).

Η ανάρτηση αυτή έγινε από την ΟΙΕΛΕ την Παρασκευή 22 Ιουλίου και αφορά τις ψευδείς καταγγελίες δύο εκπαιδευτικών που απολύθηκαν, χωρίς πρώτα να ερωτηθούμε αν όλα όσα καταμαρτυρούν οι εκπαιδευτικοί είναι αληθή.

Από τότε, και όπως σαφώς δεν έχετε πληροφορηθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο του σχολείου μας έχει προβεί σε ενέργειες και έχει οριστεί από κοινού συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΟΙΕΛΕ για την αποκατάσταση της αλήθειας και του τερματισμού αυτής της απίστευτης και κακόβουλης συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας είχε την ευγένεια και την επαγγελματική δεοντολογία να ζητήσει την απάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του σχολείου μας σε όσα προσάπτει η ΟΙΕΛΕ.

Σας κοινοποιούμε το σύνδεσμο (http://www.deutsch.gr/data_info.php?data_id=3915&cat=24577) και σας επισυνάπτουμε την απάντησή μας, (πατήστε εδώ), με την παράκληση να ακουστεί και η δική μας άποψη μέσω της ιστοσελίδας σας.

Με εκτίμηση,

το Διοικητικό Συμβούλιο του
Neue Schule Athen 

Προβλήθηκε 4774 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.