Βρισκόμαστε μια... ανάσα από την έναρξη της μεγάλης αθλητικής γιορτής του καλοκαιριού.

Αλλά  το χάος, η μόλυνση και οι τριτοκοσμικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου λίγο πριν τους Ολυμπιακούς.

Νερά αποχέτευσης χύνονται κοντά στις εγκαταστάσεις των θαλάσσιων αθλημάτων (AP) 

Τραγική η εικόνα στον κόλπο Γκουαναμπάρα - Πηγή: Reuters / KAI PFAFFENBACH

Προειδοποίηση στους αθλητές να μην ανοίγουν το στόμα τους στο νερό.

Στο Ολυμπιακό Χωριό, η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Την συγκεκριμένη κατάσταση επιβεβαίωσε και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι Έλληνες αθλητές αναγκάστηκαν να αλλάξουν όροφο επειδή πλημμύρισαν.

"Η κατάσταση είναι τραγική, όσον αφορά τη διαμονή μας στο Ολυμπιακό Χωριό. Από έξω είναι ένα κόσμημα, αλλά από μέσα θυμίζει γιαπί. Δεν λειτουργούν τα υδραυλικά, τρέχουν τα νερά, δεν υπάρχουν καθρέπτες στα μπάνια.

Να φαντασθείτε ότι αλλάξαμε όροφο γιατί πλημμυρίσαμε.

Κι αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι άλλες αποστολές, όπως η ιαπωνική, όπου είχαν διαρροή αερίου. Kάθε πρωί στο μίτινγκ των αρχηγών αποστολών, ακούγονται πολλά παράπονα και οι υπεύθυνοι απλά μας διαβεβαιώνουν ότι θα λυθούν.

Αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή και φυσικά δεν τα αντιμετωπίσαμε ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Πεκίνο, ούτε φυσικά στην Αθήνα.

Οι εργάτες παράτησαν τις δουλειές τους στο Χωριό επειδή είναι απλήρωτοι και πήραν μάλιστα μαζί τους και διάφορα αντικείμενα. Και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις είναι τεράστιο.

Η εθνική πόλο έχασε μια προπόνηση, επειδή ο οδηγός έχασε το δρόμο προς το κολυμβητήριο.

Μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε;»". 

Εντέλει αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα δούμε περιμένοντας τις ελληνικές διακρίσεις;

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 5 Αυγούστου, με τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης να μεταδίδουν όλες τις αθλητικά γεγονότα που θα γίνουν στο Ρίο!

το πρόγραμμα εδώ μαζί με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

 

Προβλήθηκε 1536 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.