Πιο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από ποτέ είναι η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θοδώρα καθώς θα παίξει στην αμερικανική ταινία «Gates of Hades» που θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

«Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πατρίδα του πατέρα μου. Είναι όνειρο ζωής γιατί θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ» ανέφερε στην εφημερίδα «Reallife».

Στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού θα παίξουν ο Μάνος Γαβράς που θα υποδύεται τον Άδη και η Βάσια Παναγοπούλου που θα κάνει την θεά Δήμητρα: «Είμαι πολύ τυχερή που θα παίξω με αυτούς τους ανθρώπους» επισημαίνει η Θεοδώρα ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας εξηγεί:

«Έξι Αμερικανοί φίλοι, επισκέπτονται την Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την Ελληνική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα ξενοδοχείο, ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Το ποτάμι και το δάσος κρύβουν πολλούς κινδύνους και μυστικά που οι έξι επίδοξη ντοκιμαντερίστες δεν έχουν φανταστεί». 

Προβλήθηκε 1058 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.