Για τους φίλους μας που έχουν σκύλους!

Αγαπητοί μας φίλοι Έτοιμο και το 2ο πάρκο σκύλων του Δήμου μας το οποίο βρίσκεται στην ένωση Ελληνικού Αργυρούπολης στην οδό Τριπόλεως ( το 1ο βρίσκεται στο Οικογενειακό μας Πάρκο).

Οργανωμένο και διαμορφωμένο ειδικά να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους μας. Ικανοποιούμε έτσι την ανάγκη δεκάδων δημοτών με κατοικίδιο που επιθυμούσαν χώρους όπου θα παίζουν με ασφάλεια τα σκυλιά τους δίχως να ενοχλούν ή να τους ενοχλούν .

Να σημειωθεί πως το Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τον σύλλογο που ιδρύσαμε ( Φιλοζωικη Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης) ξεκινά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις όσων έχουν κατοικίδια ενώ θα ετοιμαστεί και 3ο πάρκο.

Ως διοίκηση συνεχίζουμε το έργο μας ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και ιδιαίτερα των φίλο ζώων. 

Γιάννης Κωνσταντάτος
Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Προβλήθηκε 3777 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.