Διαβάζουμε αυτό το κείμενο στο facebook του ανθρώπου που έφτιαξε το MEV.

"Στο MEV το site κοινωνικής δικτύωσης το οποίο έχω σχεδιάσει , οι άνθρωποι σε κάθε πόλη ενώνονται ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και ασκούν πίεση ώστε να πετύχουν καλά πράγματα για τους κατοίκους .


Έχουμε ένα φανταστικό πρώτο δείγμα .

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης πόσταραν συνεχώς καθημερινά τις απόψεις τους για το γεγονός πως ενώ η Ηλιούπολη διαθέτει 79 φαρμακεία μέσα σε ένα μήνα διανυκτέρευε ένα το πολύ δύο , σε έναν δήμο 100,000 κατοίκων !!!!

Μετά την πίεση που άσκησαν οι χρήστες / κάτοικοι μέσω του MEV και με όλα τα "εργαλεία" και τις εφαρμογές αυτού , ο δήμαρχος κος Βαλασόπουλος ( δήμαρχος με κοινωνικές ευαισθησίες και αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στους ανθρώπους ) επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών και τώρα πλέον θα διανυκτερεύει κάθε νύχτα φαρμακείο .

22.07.2016: "Σε εξέλιξη η συζήτηση για τα Φαρμακεία στην Ηλιούπολη, ο Δήμαρχος απάντησε στο διάλογο. http://mymev.net/index.php/town-hall/index?page=LOBBYING

mymev.net
Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με το θέμα των φαρμακείων, μετά από επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής , μας ενημέρωσε ότι εφημερεύουν μέχρι τις 8 το βράδυ πάρα πολλά φαρμακεία στη ζώνη που περιλαμβάνει και την Ηλιούπολη. Θα διανυκτερεύει πλέον ένα φαρμακείο εκ περιτρ...
MYMEV.NET"

Με αυτή τη λύση δεκάδες πολίτες , με προβλήματα υγείας - γονείς με παιδιά - ηλικιωμένοι αλλά και εκτός αυτών των κατηγοριών θα μπορούν γρήγορα , άμεσα , χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν."

MEV - οι άνθρωποι αλλάζουν τον κόσμο .Τώρα έχουν τη δύναμη .
Είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό - καλυτερεύει τη ζωή των ανθρώπων .

Το site μας Ηλιούπολη για όλους,(www.ilioupoligiaolous.gr), καθημερινά δημοσιεύει τα εφημερεύοντα φαρμακεία απο την ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Το γράφουμε συνέχεια ότι δεν υπάρχει εφημερία στην Ηλιούπολη ως εξής: {εντέλει μόνο Σαββατοκύριακο συνεχίζουμε να έχουμε εφημερία στην Ηλιούπολη, και αυτή μέχρι 8 το βράδυ, παρά τις συζητήσεις του κ. Δημάρχου με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και την θετική απάντηση του Συλλόγου, ότι θα υπάρχει κάθε μέρα ένα φαρμακείο και στην Ηλιούπολη}

Τώρα αν πατήσετε στο όνομα Ηλιούπολη στο site  του Φαρμακευτικού Συλλόγου θα δείτε ότι δεν εφημερεύει κανένα φαρμακείο παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα και αυτό μόνο μέχρι τις 8 μ.μ.

Πατήστε εδώ για να το δείτε και μόνοι σας.

πατήστε και την σελίδα του MEV στο facebook 

Εντέλει ποιός κοροιδεύει ποιόν. Το MEV, o Δήμαρχος ή ο Φαρμακευτικός Σύλλογος;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν εφημερεύει φαρμακείο στην πόλη μας τις καθημερινές.


Το μάτι πίσω απο την πλάτη
 

Προβλήθηκε 1578 φορές