Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και από τα βόρεια, με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6 με 7 μποφόρ) και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο άστατος θα είναι ο καιρός. Αρχικά στην Ήπειρο και βαθμιαία στα νησιά του Ιονίου αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλία και τη Στερεά αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό του τις τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 

www.antenna.gr

Προβλήθηκε 855 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.