Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι όποιες κατά τόπους θα είναι ισχυρές αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, τη Στέρεα, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανούς όμβρους η καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη .

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στέρεα και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανώς στη Θεσσαλία και τη Στερεά να είναι τοπικά ισχυρές. σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς κελσίου. 

http://www.antenna.gr/news/weather

Προβλήθηκε 908 φορές
Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.

Ο καιρός την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. - Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.