Η είδηση του θανάτου της Angelina Jolie συγκλονίζει από νωρίς το πρωί το διαδίκτυο.

Ιστοσελίδες διεθνούς εμβέλειας, ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακυκλώνουν και διαδίδουν το τραγικό τέλος της χολυγουντιανής σταρ.

Μία γυναίκα που αγωνίζεται όσο περισσότερο μπορεί για να προστατέψει κυρίως παιδιά και φτωχά έθνη, δίνει τέλος στη ζωή της .

Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα video- απάτη που ήθελε τη διάσημη σταρ νεκρή. Ωστόσο το συγκεκριμένο hoax δεν έγινε viral μόνο επειδή περιελάμβανε κάτι σχετικό με την διάσημη ηθοποιό, αλλά και για έναν λόγο που αφορά κάθε χρήστη των social media.

Ομάδα από χάκερ, όχι μόνο δημιούργησε την συγκεκριμένη απάτη, αλλά ανέβασε και ιό στην εν λόγω ανάρτηση, με σκοπό να δεσμεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook.

Το video που υποτιθέμενα περιελάμβανε ο σύνδεσμος, κυκλοφόρησε ως «είδηση βόμβα» στο facebook, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός αυτοκτόνησε. «Η Angelina λέει αντίο στην οικογένεια και τους φαν της πριν αυτοκτονήσει» λέει ο τίτλος του υποτιθέμενου δημοσιεύματος του ΑBC News, μέσο το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την απάτη.

Αν λοιπόν εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο στην αρχική σας σελίδα, μην το ανοίξετε 

 

το διαβάσαμε στο: http://www.alphafreepress.gr/

Προβλήθηκε 1544 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας