"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, αλλά και καλή φοιτητική σταδιοδρομία, στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, για την αρωγή που προσέφεραν στα παιδιά.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω ότι η προσπάθεια για απόκτηση επιστημονικών γνώσεων από τις νέες και τους νέους μας, αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, για αυτό η πολιτεία θα πρέπει να αξιοποιήσει με τις κατάλληλες ενέργειες αυτό το ανθρώπινο δυναμικό.

Όσον αφορά τα παιδιά που δεν πέτυχαν, να μην απογοητεύονται, η προσπάθεια συνεχίζεται. Μια αποτυχία, με τη σωστή διαχείριση, μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας επιτυχίας.

Ως Δημοτική Αρχή, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα με όλες μας τις δυνάμεις καθώς για μας η νέα γενιά αποτελεί βασική προτεραιότητα."

Δήμαρχος Βύρωνα
Γρηγόρης Κατωπόδης

 

Προβλήθηκε 1076 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.