Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 θελουμε να ευχηθούμε σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο υγεία και προκοπή.

Είναι σημαντικό για τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να προβάλλονται προσπάθειες και ενεργείες που σκοπό έχουν την προώθηση του αθλήματος στις τοπικές κοινωνίες.

Για την φετινή χρόνια όπως κάθε χρόνο ο Χαραυγιακος εχει ως στόχο τον υγιή ανταγωνισμό και την διάκριση στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει.

Εξάλλου, αναφερόμαστε σε ενα απο τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά σωματεία των Αθηνών με μεγάλο παρελθόν και αντίστοιχα αισιόδοξο μέλλον.

Απο την άλλη οι ακαδημίες μας σχεδιαζονται πλέον σε νέα πρότυπα και δεδομένα με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία τους, με άμεσους στόχους την πρόοδο των αθλητών μας και τελικό σταθμό την στελέχωση της Α ομάδας μας και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Επισης σκοπός μας ειναι η δημιουργία συνείδησης για μια θεώρηση των πραγμάτων του αθλητισμού μακρυά απο μικροσκοπιμότητες και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Κλείνοντας θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη συμμετοχή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Μελέτης Δαλκαφουκης
Γενικός Αρχηγος και Υπευθυνος Ακαδημιων Χαραυγιακου Α.Ο.Η.

 

Προβλήθηκε 1137 φορές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2024-2025. Αιτήσεις έως 23 Ιουνίου 2024

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση του ιστότοπου