Εκφράσεις πεζοδρομίου ακούστηκαν (για άλλη μια φορά) το βράδυ της Τρίτης (27.09.2016) στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα. Πρωταγωνιστές ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος.

Όλα έγιναν στο καφενείο της Βουλής, όπου Ψαριανός και Σκουρολιάκος λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια αλλά επενέβη τελικά ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Ο απίστευτος καυγάς ξέσπασε αργά το βράδυ, λίγο πριν γίνει η ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο με τα φέιγ βολάν που πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Ψαριανός συνάντησε τον Σκουρολιάκο στο καφενείο της Βουλής, το πράγμα ξέφυγε και ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου.

«Την επόμενη φορά θα είσαι εσύ που θα πετάς χαρτάκια» είπε ο Ψαριανός, με τον Σκουρολιάκο να απαντά «κοίτα το κατάντημά σου».

Αλλά ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε με ύβρεις, λέγοντας «ρούφα τώρα τα π@@@@ια μου». «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς κι εσύ! Αλλά αυτός είσαι» ήταν η νέα απάντηση του Σκουρολιάκου, με τον Ψαριανό να επιμένει «ρούφα την π@@@@α μου και χόρεψε ένα τσάμικο».

Με την παρέμβαση του Μάριου Γεωργιάδη, το επεισόδιο έληξε. 

Προβλήθηκε 914 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.