Συνδημότισσες & συνδημότες,

 

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το Σεπτέμβριο του 2014 που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, την διοίκηση του οποίου μας εμπιστευτήκατε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Με την ολοκλήρωση του 2ου χρόνου θεωρούμε επιβεβλημένη την επικοινωνία μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το έργο που επιτελέσαμε, να μοιραστούμε μαζί σας σκέψεις και απόψεις και παράλληλα να σας παρουσιάσουμε τον προγραμματισμό των δράσεων μας για την επόμενη περίοδο.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» για να σας παρουσιάσουμε τον απολογισμό του έργου μας για τη διετία και να σας ακούσουμε όλους σε μια ανοιχτή συζήτηση.

 

Σας περιμένουμε.

 

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Κωνσταντάτος

 

Για να δείτε τον αναλυτικό Απολογισμό των 120 συνολικά έργων και παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής Ελληνικού – Αργυρούπολης πατήστε ΕΔΩ

 

Όπως τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος:

 

Φίλοι μου

 

Αυτός είναι ο απολογισμός της διετίας μας ως διοίκηση , τον οποίο θα παρουσιάσουμε επίσημα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ στο Μίκης Θεοδωράκης.

Όλα τα έργα που έγιναν και όσα θα γίνουν έχουν επίκεντρο εσάς , τα παιδιά μας, τους ηλικιωμένους μας και συνολικά στοχεύουν στο να Αναγεννήσουν ξανά το Ελληνικό-Αργυρούπολη μας.

 

Έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις, που έγιναν μέσα στην κρίση σε μια Ελλάδα που βουλιάζει αλλά δείχνουν ότι ο δήμος παραμένει το τελευταίο κοινωνικό προπύργιο για τους πολίτες.

 

Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό αρκεί να έχουμε την συμπαράσταση σας γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε.

 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την παράταξη μου Ενωμένη Πόλη και όλους τους συνεργάτες μου γιατί αυτό το έντυπο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά να κάνουμε το υλοποιούμε βήμα πρός βήμα.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και σε όλους τους εργαζόμενους μας γιατί όλοι μαζί ως ομάδα , παρά τις τεράστιες δυσκολίες και προβλήματα, δουλεύουμε αρμονικά και παραγωγικά για το καλο της πόλης μας.

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε το έντυπο μας και εύχομαι του χρόνου να μπορούμε να δείξουμε ακόμα περισσότερα έργα για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων μας.

 

Προβλήθηκε 967 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.