Νίκη-πρόκριση με 2-0 για την Ηλιούπολη κόντρα στον Ήφαιστο για το Κύπελλο ΕΠΣΑ στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Οι «κυανέρυθροι» του Μάκη Μπαλαγιάννη, εκτός από τη νίκη, πρόσφεραν και πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το σκόρ άνοιξε με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ ο Βασιλάκος στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το τελικό σκορ έγραψε με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ορφανός στο 60ο λεπτό μετά από ωραία ασίστ του Γάγγου.

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό με την Ήφαιστο να έχει κατά κάποιο τρόπο τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του παιχνίδιού, διάστημα στο οποίο όμως η Ηλιούπολη ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τον Βασιλάκο να είναι πολύ καλός και να έχει άξιους συμπαραστάτες τόσο από το κέντρο, όσο και από την άμυνα που δεν άφηνε την υπεροχή των φιλοξενούμενων να αποκτήσει και ουσία.

Μετά το 20λεπτό η Ηλιούπολη άρχισε να ανεβαίνει και να επιβάλλει σιγά, σιγά το ρυθμό της, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ευκαιριών οι οποίες κατέληξαν στο εντυπωσιακό γκολ του Βασιλάκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας γρήγορα και απλά, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων. Οι «κυανέρυθροι» δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το γκολ του Ορφανού, το οποίο ήρθε στο 60ο λεπτό του αγώνα και σφράγισε το αποτέλεσμα.

 

Συμπερασματικά, η Ηλιούπολη, που είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, απέδωσε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι έχει βάθος στο ρόστερ της με παίκτες που έδειξαν με την απόδοσή τους ότι ο προπονητής της ομάδας μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Γ. Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Αδάμης, Θάνος, Κυρίτσης, Βαμβακερής, Ρωμανός, Παπακωνσταντίνου, Ζουμπουνέλης (53΄Γάγγος), Μελετιάδης, Βασιλάκος (71΄Σκούρας), Ορφανός (77΄Γεμιστός), Δρυμωνίτης.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Χριστόπουλος (83΄Β. Ζώγκος), Γιάκας, Κυριακόπουλος (46΄Ραρασάνι), Α. Ζώγκος (46΄Μάντης), Γύριος, Νησταριώτης, Κίτσιος, Χίος.

http://www.ilioupolifc.gr
 

Προβλήθηκε 871 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.