Καταδικαστική ήταν για τον τραγουδοποιό και πρώην παρουσιαστή της τηλεόρασης Ανδρέα Μικρούτσικο η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατηγορήθηκε από τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος.

Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ “γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω” και καθώς οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.

Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, καταδίκασε τον παρουσιαστή σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση

Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει τώρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 2577 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.