Μας το διηγήθηκαν και δεν το πιστεύαμε.

Η εκλογή του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε στα «μουγγά». Ακόμα δεν το πιστεύουμε και περιμένουμε να διαψευστούμε από τα πρακτικά που θα δημοσιευτούν κάποτε.

Βέβαια ο παλιός Πρόεδρος κ. Κώστας Σεφτελής έστελνε – δημοσίευε τα σχετικά videο από τις συνεδριάσεις του ΔΣ και οι Δημότες παίρνανε μια γεύση. Να δούμε αν ο νέος Πρόεδρος θα δώσει στη Δημοσιότητα τη μαγνητοσκοπημένη συζήτηση για την εκλογή του, προκειμένου οι Πολίτες να σχηματίσουν γνώμη για το πρόσωπό του. Προφανώς θα ακούστηκαν κάποια λόγια παρουσίασής του από τον κ. Δήμαρχο αλλά και οι επικεφαλείς των παρατάξεων θα άδραξαν την ευκαιρία να δικαιολογήσουν την θετική ή αρνητική τους ψήφο.

Σαφώς θα προκύπτει μέσα από το σχετικό video και η αυτοπαρουσίαση του νέου Προέδρου και η παρουσίαση των προθέσεών του για τον τρόπο που θα ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. Είθισται!!!

Μέσα από το σχετικό video επί πλέον θα προκύπτει και η διερεύνηση των ψήφων που πήρε ο νέος κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως προς αυτό το τελευταίο το «Μάτι Πίσω από την Πλάτη» νοιώθει άσχημα γιατί στη προσπάθειά του να διασφαλίσει την ενότητα των παρατάξεων αναζητούσε παράταξη ή παρατάξεις μέσα από τις οποίες προέκυπτε ο μαγικός αριθμός είκοσι επτά (27).

Βουίζουν όμως οι ρούγες της Ηλιούπολης πως ο Αριθμός είκοσι επτά ( 27 ) προκύπτει μέσα και από διάσπαση των ψήφων παράταξης που στο πόδι και τη τελευταία στιγμή αποφάσισε κατ` άλλους να υπερψηφίσει, κατ` άλλους να ρίξει άκυρο και κατ` άλλους να ρίξει λευκό.

Θυμάστε το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη….. «…. Δέκα μείον πέντε μείον πέντε, έξι δια δύο συν οκτώ, είκοσι φορές το δεκαπέντε, έντεκα κι εφτά δεκαοκτώ...»! που να μάθεις αριθμητική και να παρακολουθήσεις τα πραγματα.
Που θα μας πάει….;

Τα πρακτικά θα δημοσιευτούν και θα «συμπεράνουμε» την αλήθεια αφού κάποιοι επικαλούνται το απόρρητο της ψήφου !!

Μην καταγγέλλουν λοιπόν αυτό που ψηφίζουν!!!

 

Το Μάτι Πίσω από την Πλάτη

30.10.2016
 

Προβλήθηκε 1405 φορές