Ο Θανάσης Πλεύρης, μας είναι γνωστός ως ένας δημόσιος άνδρας που κάνει χρήση του δικαιώματος του Πολίτη προβάλλοντας τις απόψεις του με τις οποίες κάποιοι από εμάς διαφωνούν πλήρως.

Παρά την διαφωνία, μαζί του, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πως η εικόνα που μας δίνει είναι εικόνα ενός πολίτη με άποψη και ιδεολογική συγκρότηση, που ε εκπέμπει μια θερμή ανθρώπινη ενέργεια. Είναι ένας νέος άνθρωπος!!

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ευχόμαστε από καρδιάς να το περάσει γρήγορα προκαλεί σχόλια, ευτυχώς λίγα, ιδιαίτερα αποκρουστικά που δεν χρήζουν αποδοκιμασίας αλλά της αδιαφορίας μας προφανώς γιατί προέρχονται από προβληματικά άτομα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για την προσπάθεια που γίνεται να εμπλακεί στο επίπεδο ευθύνης για την άσχημη εξέλιξη της υγείας του Βουλευτή Θανάση Πλεύρη η Δημόσια υγεία ή ιδιωτική υγεία έτσι γενικά και αόριστα.

Ο Θανάσης Πλεύρης δεν νοσηλεύτηκε στο Ιδιωτικό ή στο Δημόσιο σύστημα υγείας και από λάθος ή παράλειψη προκλήθηκε το πρόβλημα υγείας.

Ο Θανάσης Πλεύρης νοσηλεύτηκε σε συγκεκριμένη νοσοκομειακή μονάδα με συγκεκριμένο θεράποντα ιατρό που φέρουν ή δεν φέρουν ευθύνη για παραλείψεις ή λάθη τους.

Οι άλλες Νοσηλευτικές Μονάδες που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση είναι αισχρό να εμπλέκονται μέσω της νομικής τους υπόστασης. Η απόδοση ή μη ευθύνης είναι υπόθεση αρμοδίων να ασχοληθούν με το θέμα και πρέπει να το κάνουν σύντομα.

Αυτό που παρακολουθούμε όμως, να καταβάλλεται προσπάθεια να αποδοθεί η ευθύνη γενικά και αόριστα είτε στο ιδιωτικό σύστημα Υγείας ή στο Δημόσιο σύστημα Υγείας είναι πολύ περισσότερο αισχρό από τις κομπλεξικές αναφορές-σχόλια προσώπων.

Πρόκειται για αδίστακτη εκμετάλλευση της «ευκαιρίας» να συκοφαντηθεί το σύστημα υγείας, Ιδιωτικό ή Δημόσιο δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει πως προκύπτει - αναδεικνύεται μια διαμάχη - ανταγωνισμός μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου συστήματος Υγείας.

Η λαλίστατη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οφείλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δίνοντας στη Δημοσιότητα τα συγκεκριμένα νοσοκομεία που εμπλέκονται.

Δεν είναι δυνατόν να κρέμεται πάνω από όλες τις νοσοκομειακές μονάδες η υπόνοια της ευθύνης για τη περίπτωση του Θανάση Πλεύρη.

Η προπαγάνδα έχει και τα όριά της όταν πρόκειται για ζωές ανθρώπων !!

 

Το Μάτι Πίσω από την Πλάτη!

17.11.2016
 

Προβλήθηκε 1238 φορές