Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εγκλήματα, έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη!

Όπως μεταδόθηκε στα Αποκαλυπτικά, σύμφωνα με μαρτυρίες από το φιλικό του περιβάλλον δεν έχει δώσει σημεία ζωής όλες αυτές τις μέρες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε: «Αν κάποιος φίλος γνωρίζει που βρίσκεται το σπίτι του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη να μας το πει… Τον αναζητούμε τις τελευταίες 4 ημέρες και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά…».

Το κινητό του ηθοποιού είναι κλειστό. Ο Σταύρος Μαυρίδης δεν πήγε ούτε στις θεατρικές πρόβες, ούτε στο σουβλατζίδικο όπου εργάζεται, ως δεύτερη δουλειά. Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο σπίτι του στην Κυψέλη δημοσιογράφος των Αποκαλυπτικών μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. 

Όπως είχε πει σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο ηθοποιός, η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετάβαση από μία επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του τον έφεραν σε οριακό σημείο.

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστοφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια.

Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα.

Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε.

Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς.

Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή.»

Προβλήθηκε 1615 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.