Διαβάζω από το δελτίο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης σχετικά με την δράση αναδάσωσης του Υμηττού. Ευχαριστούμε ..Επίσης τους Δημοτικούς Συμβούλους Ηλιούπολης: τον Αντιδήμαρχο κ. Καλαρρύτη, την κα Καπίρη, την κα Σερέτη, τον κ. Αντζινά, τον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Αντύπα και τον κ. Καλαντίδη.

Διαβάζω από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Βύρωνα για την ίδια ενέργεια: «….. Από τη Δημοτική Αρχή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Μαυρίκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν Γιώργος Αρβανίτης και η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Δασκαλάκη.

Από την αντιπολίτευση το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» Αλέξης Σωτηρόπουλος, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Θανάσης Οικονόμου».

Προφανώς στην Ηλιούπολη το επίπεδο συνεργασίας και ταύτισης μεταξύ της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» του κ. Βαλασόπουλου και της Δημοτικής Κίνησης «Ηλίου Πόλις ανθρώπινη πόλη», καθιστά περιττή την αναφορά στη συμμετοχή και την εκπροσώπηση της «Ηλίου-Πόλις ανθρώπινη πόλη» δια του Δημοτικού της Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβούλου της κ. Γιώργου Αντύπα.

Να θυμίσουμε πως με βάση το πρωτόκολλο θα επέβαλε να προηγηθεί η αναφορά στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλαντίδη!!

 

Το Μάτι Πίσω από την Πλάτη

29.11.2016
 

Προβλήθηκε 1199 φορές