To Κέντρο Δία Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Γλυφάδας, ανακοινώνει την έναρξη του θεματικού σεμιναρίου Ομορφιάς με θέμα “Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Μακιγιάζ”.

ΈΝΑΡΞΗ
Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.30

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είναι το ιδανικό σεμινάριο για κάθε γυναίκα που θέλει να γνωρίζει όλα τα trends και τάσεις του φετινού χειμώνα για ένα εντυπωσιακό και λαμπερό μακιγιάζ την βραδιά του Ρεβεγιόν.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο beauty lab Γλυφάδας από εξειδικευμένο επαγγελματία make up Artist εκπαιδευτή και υλικά της Σχολής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μάθε τώρα περισσότερα και κάνε κράτηση στο σεμινάριο, καλώντας τον Εκπαιδευτικό Σύμβουλο στο 210 9640117.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
• 3 Ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ
• Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
• Δωρεάν Σημειώσεις
• Όλα τα υλικά των μαθημάτων τα παρέχει η σχολή

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου

Προβλήθηκε 852 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.