Θύμα τροχαίου έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Καραγιώργη Σερβίας έπεσε η Άννα Παναγιωταρέα.

Ασθενοφόρο την παρέλαβε από το σημείο και τη μεταφέρει στον Ευαγγελισμό.

Η γνωστή δημοσιογράφος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ρίχνοντάς την τραυματισμένη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κα Παναγιωταρέα επιχείρησε να περάσει το δρόμο απέναντι αλλά δεν είδε το αυτοκίνητο που κατέβαινε την Καραγιώργη Σερβίας, ούτε όμως και ο οδηγός την είδε για να σταματήσει.

Αμέσως, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο πλησίασε την πεσμένη στο δρόμο Άννα Παναγιωταρέα και κλήθηκε ασθενοφόρο για να την παραλάβει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραμένει στο σημείο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άννα Παναγιωταρέα είναι καλά στην υγεία της και το πόσο έχει τραυματιστεί θα κριθεί από τους γιατρούς που θα την εξετάσουν. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 3252 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.