Σήμερα τα ξημερώματα, γύρω στις τέσσερις το πρωί, σε αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου Βασίλη Κρητικού, εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη και δεύτερο αυτοκίνητο.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου γίνεται λόγος για κρίκο σε «αλυσίδα» απειλών που η δημοτική αρχή δέχεται από «γνωστούς-αγνώστους» και συνδέεται ευθέως το περιστατικό με την αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Χρήστος Κορτζίδης με τον οποίο επικοινωνήσε η sinergasia.gr, δήλωσε ότι επειδή έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ο γκεμπαιλισμός της διοίκησης, θα καταθέσει μήνυση για το συκοφαντικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου αλλά και για σωρεία άλλων παρόμοιας έμπνευσης συκοφαντικών δημοσιεύσεων σε βάρος της Δημοτικής Συνεργασίας.

Όπως μας είπε ο Χρήστος Κορτζίδης «Σε τοποθέτησή μου σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχα πει ότι η παράταξή μας δεν μπορεί να έχει και δεν έχει καμία σχέση με καταστροφές της δημόσιας περιουσίας, με τραμπουκισμούς ή απειλές.

Δεν είναι απλώς άδικο, είναι επικίνδυνο να προσπαθεί με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο η σημερινή διοίκηση να μας εμφανίσει ως τρομοκράτες, εμπρηστές ή βάνδαλους όταν η ιστορία της παράταξής μας είναι γεμάτη από πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς στο δήμο και στους ανθρώπους, εδώ και δεκαετίες.

Η διοίκηση έχει χάσει την ψυχραιμία της και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Χρέος δικό μας αλλά και κάθε λογικού ανθρώπου, κάθε πολιτικής δύναμης ή συλλογικότητας είναι να μπει φρένο σε αυτόν τον κατήφορο».

http://www.alfavita.gr

Προβλήθηκε 1858 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.