Δείτε με ένα κλικ την κίνηση στους δρόμους.

πατήστε εικόνα. 

 

Προβλήθηκε 688 φορές
Alert από το ''Χαμόγελο του Παιδιού'': Πατέρας άρπαξε τη 12χρονη κόρη του και εξαφανίσθηκε

Σε δημοσιοποίηση γονικής αρπαγής προέβη "Το Χαμόγελο Του Παιδιού". Θύμα είναι η 12χρονη Kiryakova Minka, η υπόθεση της οποίας είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες όταν εξαφανίσθηκε και εντοπίσθηκε λίγο αργότερα.

50 χρόνια αγάπης για τα παιδιά! - Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Από το 1967, στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα (www.lyreioidryma.gr), με μητρική στοργή και χριστιανική αγάπη, λίγες αφοσιωμένες Μοναχές, χωρίς να παραβλέπουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του μοναχικού βίου τους, έκαναν σκοπό τους τη μέριμνα, ανατροφή, μόρφωση και οικογενειακή αποκατάσταση παιδιών με τις λιγότερες ευκαιρίες στη ζωή.

Μάθε πόσο αξίζει το ακίνητό σου με ένα κλικ

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ενεργοποίησε μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή, το Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων, με το οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν μέσω του Διαδικτύου πώς διαμορφώνονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων.

ΔΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – SOS

Η ανάρτηση και η αναγγελλόμενη κύρωση των δασικών χαρτών μεταλλάσσεται δυστυχώς σε μία διαδικασία αποχαρακτηρισμού εκατομμυρίων στρεμμάτων δασικών οικοσυστημάτων (δημόσιων και ιδιωτικών).