Λάβαμε το κείμενο αυτό, από τον κ. Κουρή σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα μας με την πρόταση από τον κ. Παρρά για κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και των τρίων παρατάξεων που ανήκουν στην Κεντροδεξιά.

Το κείμενο γράφει:

Αφορμή παίρνοντας από την «πρόταση» του Δημήτρη Παρρά, σε blogs & sites της πόλης μας, που αφορά την κοινή κοπή πίτας των τριών δημοτικών συνδυασμών της κεντροδεξιάς στην πόλη μας, θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μας καταθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα.

 Εδώ και αρκετές ημέρες ο επικεφαλής του συνδυασμού ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Τάσος Ευσταθίου, προτείνοντας την άποψη να κόψουμε πίτα μαζί με την Νέα Δημοτική Κίνηση & με την Κοινωνία Πολιτών, διεξάγει συζητήσεις με την δημοτική του ομάδα & με τα στελέχη του συνδυασμού μας για την συγκεκριμένη πρόταση.

 Άλλωστε και το μήνυμα που πέρασε μέσα από την ομιλία του στον αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο την ημέρα των Θεοφανείων ήταν ξεκάθαρο: η ενότητα της κοινωνίας μας, της πόλης μας κ.λ.π.

 Σε τελευταία συζήτηση που έγινε, για την απόφαση της ανακοίνωσης πλέον στους επικεφαλείς των άλλων δύο δημοτικών παρατάξεων, η οποία έγινε παρουσία και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κύριος Παρράς, αποφασίστηκε η πρόταση να γίνει από τον επικεφαλής του συνδυασμού.

 Ο λόγος για τον οποίο ο συνάδελφος (που επαναλαμβάνω ήταν παρών στην τελευταία συζήτηση) οικειοποιείται μια πρόταση του συνδυασμού για την προσπάθεια της ΕΝΟΤΗΤΑΣ των παρατάξεων της κεντροδεξιάς, ως δική του, ενώ είναι ξεκάθαρα πρόταση και απόφαση του επικεφαλής και του συνδυασμού ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, μου είναι άγνωστος και δεν θα επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτόν.

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

 Μιχάλης Κουρής
 Δημ. Σύμβουλος Ηλ/λης
 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 

Προβλήθηκε 984 φορές