Δακτυλικά αποτυπώματα και γεννετικό υλικό του 37χρονου ποινικού που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη και φέρεται να ήταν ο βασικός τροφοδότης οπλισμού σε τρομοκρατικές ομάδες, εντοπίστηκαν στα όπλα που έκρυβε η Πόλα Ρούπα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη.

Παράλληλα οι αρχές εντόπισαν και προσχέδια παλιών προκηρύξεων στις σημειώσεις της 48χρονης στα στικάκια που ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά πληροφορίες αποτυπώματα του 37χρονου ομογενή, παλιού συνεργού του Βασίλη Παλαιοκώστα, εντοπίστηκαν και στην γιάφκα-γκαράζ της οργάνωσης στον Άλιμο. Η εξέλιξη αυτή καθιστά τον 37χρονο όχι απλά ένα τροφοδότη οπλισμού στη Ρούπα, αλλά ένας άτομο που ενδέχεται να συμμετείχε και σε επιθέσεις και ληστείες του Επαναστατικού Αγώνα.

Αποτυπώματα και γενετικό υλικό του 37χρονου Γ.Χ., συνεργού του Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, ταυτοποιήθηκαν από τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων σε σταθερά, κινητά αντικείμενα, και οπλισμό που βρέθηκε στο «επιχειρησιακό» διαμέρισμα της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη αλλά και στο γκαράζ-«γιάφκα» στο Άλιμο.

Ο 37χρονος έχει καταγραφεί να εισέρχεται στο σπίτι της Ρούπα, τρεις ημέρες πριν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εισβάλουν σε αυτό και συλλάβουν την πλέον καταζητούμενη γυναίκα στη χώρα. 

 

Πηγή: newpost.gr (ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΖΑΡΗΣ)

Προβλήθηκε 1712 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.