Μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου και γέννησε χθες τα ξημερώματα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όμως εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά, μόλις της ζητήθηκαν όλα τα στοιχεία για να καταγραφούν.

Η γυναίκα αφήνοντας πίσω της το βρέφος έφυγε το πρωί της Πέμπτης από το Νοσοκομείο λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Το agrinioreport.com επικοινώνησε σε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δ. Μιχάλη ο οποίος και τόνισε για το συμβάν:

«Πράγματι, τα ξημερώματα της Πέμπτης γεννήθηκε το βρέφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου υγιέστατο και χωρίς καμία επιπλοκή κατά την διάρκεια του τοκετού.

Δυστυχώς όμως, μόλις ζητήθηκαν από την μητέρα αναλυτικά όλα τα στοιχεία της ώστε να γίνει η πρέπουσα καταγραφή, η μητέρα εξαφανίστηκε. Στα αρχικά στοιχεία είχε αφήσει μόνο το όνομά της το οποίο ελέγχετε αν είναι αληθές.

Φυσικά αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας καθώς και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών όπου το βρέφος σήμερα θα μεταφερθεί εκεί μιας και στην περιοχή μας δεν έχουμε την αρμόζουσα κλινική που να μπορεί να φροντίσει το βρέφος.

Τα μωρά σε αυτή την κατάσταση χρειάζονται συγκεκριμένη κλινική με νοσηλεύτριες που να υποκαταστήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο της μητέρας.

Αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του βρέφους, μιας και μιλάμε για βρέφος μιας ημέρας μόλις, στην συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και το μωρό θα βρεθεί μάλλον στο ίδρυμα «ΜΗΤΕΡΑ» .

Οι υπηρεσίες όλες έχουν επιληφθεί επί του θέματος και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την γυναίκα μιας και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους είναι μηδαμινά και ίσως έστω και αυτά όχι αληθινά.»

ΠΗΓΗ: agrinioreport.com (www.zougla.gr)

Προβλήθηκε 1006 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.