Δεύτερο σοκ, με διαφορά λίγων ωρών, στην Πάτρα. 

Το πρωί βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας ένας 22χρονος φοιτητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικος πολυκατοικίας είδε πως κάτι συνέβαινε με νεαρό άτομο που βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου γειτονικής πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί και πυροσβέστες και όπως διαπίστωσαν ο 22χρονος ήταν νεκρός.

Μέσα στο διαμέρισμα δεν υπήρχε άλλο άτομο και ο θάνατος του 22χρονου αποδίδεται σε αυτοχειρία. Είχε χρησιμοποιήσει τη ζώνη του, την οποία είχε δέσει σε σίδερο της τέντας του μπαλκονιού.

Και μετά σε διάστημα λίγων ωρών είχαμε και δεύτερη αυτοκτονία. Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Μακεδονίας 68

Τραγικότερο σημείο στην ιστορία, ότι επέλεξε τον ίδιο τρόπο και το ίδιο μπαλκόνι, για να βάλει τέλος στη ζωή της, με αυτό της μητέρας της, καθώς και αυτή, πριν 12 χρόνια είχε πέσει στο κενό.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής. 

Προβλήθηκε 1202 φορές
Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.

Ο καιρός την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. - Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.