Ένα ακόμη δίποντο στο δρόμο για την οκτάδα πρόσθεσε στο σακούλι της η Ηλιούπολη που βγήκε νικήτρια με 3-2 σετ (23-25, 25-21, 25-19, 20-25, 16-14) από το ντέρμπι των Νοτίων Προαστείων με αντίπαλο την Θέτιδα στη Βούλα.

Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννης βρίσκεται στους 17 βαθμούς. και στην οκτάδα, ενώ η Θέτιδα με το βαθμό που πρόσθεσε πήγε στους 7β (11η θέση).

Στη «ρώσικη ρουλέτα» του τάι μπρέικ η Θέτιδα είχε τον έλεγχο μέχρι το 10-9, εκεί η Ηλιούπολη με την έμπειρη Γκλιγκόροβιτς να μοιράζει σωστά κατάφερε να φτάσει πρώτη στο ματς μπολ (12-14). Η ομάδα της Βούλας βρήκε τη δύναμη και ισοφάρισε αλλά η Ηλιούπολη ήταν αυτή που απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό (14-16).

 

"Δεν έχει τελειώσει τίποτα..."

Την αντίδραση της ομάδας του στα επόμενα παιχνίδια περιμένει να δει ο κόουτς της Θέτιδας, Σούλης Τουρσούγκας: «Από το σημερινό ματς κρατάμε την αγωνιστικότητά μας. Πιστεύω ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αγώνα με αγώνα θα πηγαίνουμε καλύτερα».

Η Δήμητρα Λυκογιάννη μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα της: «Πολύ σημαντικό δίποντο απέναντι σε μια πολύ ανανεωμένη και δύσκολη ομάδα. Δέκα σετ σε 3 μερες, η αλήθεια είναι ότι είχαμε να παλέψουμε και την κούραση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι».

Οι συνθέσεις:

ΑΣΠ Θέτις (Τουρσούγκας): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Αργυροπούλου, Φρέντς, Γιόβιτς, Εσντέλ, Ξηνταρά (λ), Τουρνάκη, Χατζηκωνσταντά, Τοντάι

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Γκρέκα, Κοκίου (λ), Ματσούκα, Τσουμήτα 

πηγή: http://www.novasports.gr/

Προβλήθηκε 1317 φορές