Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γιάννης Κωνσταντάτος ενώ μέχρι τώρα με κάθε "ευκαιρία" προσπαθούσαν να με συκοφαντήσουν, να με προσβάλλουν, να με μειώσουν στα μάτια των συμπολιτών μας, ξαφνικά θυμήθηκαν να με επαινέσουν γιατί δήθεν διαφοροποιήθηκα από την παράταξή μου στο θέμα της πρωτοφανούς ενέργειας του δημάρχου να ζητά τη σύλληψη της αντιπολίτευσης επειδή τον ενοχλεί η κριτική που του κάνει.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι είναι συκοφάντες, ισχυριζόμενοι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια!

Η παράταξή μας είναι μια γροθιά απέναντι στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να εξαχρειώσει τη δημόσια ζωή, να τρομοκρατήσει όσους έχουν διαφορετική άποψη και πολύ περισσότερο όσους έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στις επιλογές της που όλο και συχνότερα φαίνεται ότι είναι επικίνδυνες για την πόλη μας και το μέλλον της.

27 Ιανουαρίου 2017

Προβλήθηκε 1126 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...