Συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου και του Προέδρου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Καθ. Μανώλη Πλειώνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους, μεταξύ των οποίων η Κλιματική Αλλαγή, η Πολιτική Προστασία και η Αέρια Ρύπανση.

Συγκεκριμένα συνομολογήθηκε η πρόθεση τους να αναπτύξουν συνεργασίες σε πεδία πολιτικής όπως η παρακολούθηση περιβαλλοντικών και κλιματικών δεδομένων, οι μηχανισμοί προειδοποίησης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.

Επίσης διαπιστώθηκε η διάθεση για συνέργειες των δύο φορέων σε θέματα Τέχνης Και Επιστήμης.

Το επόμενο διάστημα οι δυο φορείς θα εντείνουν την μεταξύ τους επικοινωνία, ώστε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ

 

Προβλήθηκε 820 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 21.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.