Νέα μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ταεκβοντό με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο Μπέλεκ της Τουρκίας.

Η αθλήτρια του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του Γκρόζνι, σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες της κατηγορία των -62 κιλών και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Η Δεσύλλα στον πρώτο αγώνα νίκησε 25-13 την Μιζγκίν Μπιλγκίν από την Τουρκία και στα προημιτελικά 10-7 το Νο-2 του ταμπλό, την Ντάρια Γιακόβλεβα από την Ουκρανία. Στον αγώνα της τετράδας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 10-7 την Μάριγια Στέτιτς από την Κροατία.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία όπου συμμετείχαν συνολικά 16 αθλήτριες, κατέλαβε η Ιρέμ Γιαμάν από την Τουρκία, ενώ δεύτερη ήταν η Στέτιτς. Στην τρίτη θέση μαζί με την Δεσύλλα βρέθηκε η Σεϊμά Νουρ Σογκούτ από την Τουρκία. 

Προβλήθηκε 2351 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.