ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, σας καλεί να πάρετε μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου της πρωινής βάρδιας και τις 2 πρώτες ώρες της απογευματινής βάρδιας εκφράζοντας συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών.

Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες, βρίσκονται στα μπλόκα για άλλη μια φορά, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί και οξύνει η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο συνεχιζόμενος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση, το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλές συκοφαντικές επιθέσεις, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, τους μεγαλοτσιφλικάδες και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Και σε αυτή τη περίπτωση ακολούθησαν τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας γιατί δεν θέλουν να υπάρχει οργανωμένο, μαζικό, αγωνιστικό αγροτικό κίνημα, το οποίο, σε συμμαχία με το ταξικό εργατικό κίνημα και το αγωνιστικό κίνημα των άλλων λαϊκών στρωμάτων, θα αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν τους εμποροβιομήχανους, τους μονοπωλιακούς ομίλους και τους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες.

Ο αγώνας είναι κοινός. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ αλλά και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη πλ. ΒΑΘΗΣ στις 1.30 μ.μ.

 Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε απάντηση απέναντι στην πολιτική που μας πλήττει όλους. Το ξεκλήρισμα των μεσαίων και μικρών αγροτών σημαίνει ότι θα πληρώνουμε ακόμα πιο ακριβά τα προϊόντα.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
12:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ
στις 13:30 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ

Το Δ.Σ.
 

Προβλήθηκε 987 φορές