ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( 09.02.2017)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο από πλήθος πολιτών Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής», η πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης με θέμα «Μ.Μ.Ε. και Διαπλοκή» και ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Ο Υπουργός στην ομιλία του τόνισε ότι «ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια, έχει δικαιωθεί απόλυτα από την πορεία των πραγμάτων, την επιλογή μας δηλαδή να δώσουμε τη μάχη απέναντι σε αυτό που ονομάζονταν σύστημα της διαπλοκής στην Ελλάδα, δηλαδή της αλληλεξάρτησης του τραπεζικού του πολιτικού συστήματος και των media.

Η αλληλεξάρτηση αυτή, δημιούργησε μια μη βιώσιμη πραγματικότητα όπως τηλεοπτικούς σταθμούς με χρέη τεράστια κοντά στο 1,5 δισ. ευρώ και διαρκώς μειούμενη απασχόληση και χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι η «συμφωνία αλήθειας», για την οποία μιλάει είναι στην πραγματικότητα συμφωνία συγκάλυψης σκανδάλων και νέων περικοπών.

Όπως τόνισε : «Όσες περικοπές γλύτωσαν οι πολίτες από τη δική μας διαπραγμάτευση ο κ. Μητσοτάκης φιλοδόξει και υπόσχεται στους ομοϊδεάτες εταίρους του να τις επαναφέρει» εκτίμησε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «ο κλοιός σφίγγει για τις παλιές ανομίες και πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα βρεθεί μπροστά σε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ευρώπη, παρατήρησε ότι «οι εξελίξεις στη Γερμανία και τη Γαλλία δεν θα είναι γραμμικές, και υπάρχει η δυνατότητα οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις να δείξουν ότι έχουν τα ιστορικά αντανακλαστικά να αποτιμήσουν το τι έχει συμβεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και να θέσουν προτεραιότητες για την ανάπτυξη την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή».

Σχετικά τέλος με την πορεία της διαπραγμάτευσης, επισήμανε ότι «δεχθήκαμε την παρουσία του ΔΝΤ, χάριν της επίτευξης της συμφωνίας» και πρόσθεσε ότι «άλλοι είναι εκείνοι που πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό και μετά τη δημοσίευση της έκθεσης του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και θα πρέπει να απαντήσουν σύντομα» για να καταλήξει λέγοντας ότι «δεν μπορεί οι διαφωνίες τους για το ποια θα είναι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και η πορεία του ελληνικού χρέους τα επόμενα χρόνια να καθυστερούν.

Η Ελλάδα έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα και έτσι οφείλουν να πολιτευτούν και οι άλλες πλευρές της διαπραγμάτευσης».Στη συνέχεια ο Υπουργός απάντησε με σαφήνεια και χωρίς υπεκφυγές σε πλήθος ερωτήσεων των παρευρισκομένων πολιτών.

Η μεγάλη επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης απέδειξε ότι τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν φοβούνται να συνομιλήσουν με τους πολίτες. Ήταν και θα παραμείνουν δίπλα στον λαό, μέσα στην κοινωνία, θα αφουγκράζονται τις έγνοιες της και τα προβλήματά της, θα αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή για τους πιο αδύναμους, δημοσίως και στο φως της μέρας, συνεπείς με την παράδοση της Αριστεράς 

Προβλήθηκε 1674 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.