Ο Δήμος Βύρωνα φιλοξενεί το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Σμύρνης, που έρχεται να μας ταξιδέψει στα ανοιχτά του συναισθήματος και να αποκαλύψει τη μαγεία της ανθρώπινης φύσης, αυτή τη φορά με ένα έργο σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας.



Η «αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη, πιο επίκαιρη από ποτέ, πέρα από μια νοσταλγική ηθογραφία της δεκαετίας του '50, είναι ένα ρεαλιστικό ψυχογράφημα του Έλληνα που ελπίζει, αγωνίζεται και δεν παραιτείται και διαδραματίζεται σε μια αθηναϊκή αυλή που ξεχειλίζει από όνειρα, πάθη, εμμονές, πόνο, ελπίδες και αστείρευτη αγάπη για τον άνθρωπο και την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο γερο-Ιορδάνης με τη γυναίκα και το γιό του, ξεριζωμένοι μικρασιάτες πρόσφυγες που αποζητούν “στέκι”, ο Στέλιος πρώην έμπορος και νυν ονειροπόλος, ο Μπάμπης και η Βούλα, ένα καθημερινό ζευγάρι που εναλλάσσει τα γλυκόλογα με τους καβγάδες, η μοναχική κυρά Ανεττώ, η φιλόδοξη νεαρή ηθοποιός, ο νεοφερμένος και η ...ανοικοδόμηση που έρχεται.

Όλες αυτές οι φιγούρες οι τόσο καθημερινές και τόσο πολυσύνθετες, υπό την έμπειρη καθοδήγηση της κας Ντίνας Μπελή, θα αναβιώσουν για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 7.30 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία"

Είσοδος Ελεύθερη 

Προβλήθηκε 1054 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.