Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ (http://newsacademies.gr)

Τι το πιο ωραίο από το να βλέπεις μία αίθουσα γεμάτη με παιδιά και ανάμεσά τους να υπάρχουν ποδοσφαιριστές του παρελθόντος οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης, η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έκοψε την πίτα της παρουσία ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στο παρελθόν.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Κελεσίδη, Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Βαΐτση!

Μπορεί οι μικροί να μην πρόλαβαν να τους δουν αγωνιζόμενους, αλλά οι γονείς τους ξέρουν πολύ καλά τι έχουν προσφέρει οι τρεις τους τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για αυτό ακόμη και οι μεγάλοι έσπευσαν να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων, Κώστας Αλάσσας, ο οποίος καλωσόρισε τους τρεις Βετεράνους ποδοσφαιριστές και τους γονείς μαζί με τα παιδιά που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ… ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ
Τη… σκυτάλη μετά τον Κώστα Αλάσσα πήρε ο Γιώργος Αμανατίδης, Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και σκάουτ της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων», ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους γονείς. Προτού μιλήσει όμως διαβάστηκε ένα κείμενο παρουσίασης του Γιώργου Αμανατίδη, στο οποίο τον ανέφεραν ως «Γιώργαρο», όπως δηλαδή τον φώναζαν από την κερκίδα οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν αγωνιζόταν στην ομάδα.

Τη στιγμή της δικής του ομιλίας ο Γιώργος Αμανατίδης συγκινήθηκε και σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα με γονείς και παιδιά να τον χειροκροτούν και να του δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, τόσο για τα όσα πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής όσο όμως και τα όσα συνεχίζει να προσφέρει στη θέση από τη θέση που βρίσκεται και ενδιαφέρεται για τα μικρά παιδιά. (δείτε εδώ)

ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΒΑΪΤΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΕΛΕΣΙΔΗ

Ο Γιώργος Βαΐτσης στη δική του ομιλία (δείτε εδώ) θέλησε να τονίσει την εξέλιξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ηλιούπολης, καθώς σχολίασε πως πριν μερικούς μήνες τα συγκεκριμένα γήπεδα τα είχε επισκεφτεί με τη σχολή του Ολυμπιακού από το Ρέντη για αγώνα και είδε τον χώρο εντελώς αλλαγμένο προς το καλύτερο, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και λέγοντας πως αυτό αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την εξέλιξη των παιδιών.

Στη συνέχεια μίλησε ο Βετεράνος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί μία δική του ιστορία με τα παιδιά και να τους δώσει τη συμβουλή να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους και θα δικαιωθούν! (δείτε εδώ)

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Κελεσίδης παρουσίασε και το βιβλίο του με τίτλο «Το λιοντάρι του Θρύλου».

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και δύο άλλες σχολές του δικτύου του Ολυμπιακού και ο λόγος για την Ένωση Ρέντη και τον Ταύρο. Σχολές τις οποίες εκπροσώπησαν οι επικεφαλής Διαμαντής Αθανασίου και Φώτης Κεραμιδάς αντίστοιχα. 

Προβλήθηκε 1352 φορές