Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς με σπρέι πιπεριού.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Παπανδρέου και Πανιωνίας ένα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο από την αναζήτηση των πινακίδων προέκυψε ότι ήταν κλεμμένο. Σε αυτό επέβαινε ένας επιβάτης.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο, οπότε και δέχθηκαν επίθεση από τον επιβαίνοντα με σπρέι πιπεριού.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ τουλάχιστον ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με εγκαύματα στο πρόσωπο από το σπρέι.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Προβλήθηκε 1638 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.