Δράμα δίχως τέλος η μάστιγα των ναρκωτικών με ανήλικους στην Αττική.

Χθες και ώρα 10 το βράδυ η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής εντόπισε σε περιπολία στην οδό Επτανήσου στον Άλιμο έναν 15χρονο και έναν 21χρονο να συναλλάσσονται χρήματα με συσκευασίες έως τότε αγνώστου περιεχομένου.

Στον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος πούλησε αντί αντιτίμου 69 γραμ. χασίσι τα οποία ήταν τοποθετημένα με μικρά ναύλον σακουλάκια.

Ο έμπορος γεννηθείς το 1996 βρέθηκε με τα χρήματα της πώλησης των ναρκώτικων επάνω του, ενώ ο αγοραστής γεννηθείς το 2001 βρέθηκε με τα ναρκωτικά στις τσέπες του. Και οι δυο συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο οικείο τμήμα Ασφαλείας για να περάσουν σήμερα την πόρτα του Εισαγγελέα. 

http://policenews.eu

Προβλήθηκε 2907 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.